Porsche 911 E (1969) in perfecte staat!

Dit is de mogelijkheid om een Porsche 911 E te kopen in perfecte staat!

De huidige eigenaar heeft na aankoop van de 911 E uit 1969 in 2016, bijna 6 jaar lang, de 911 grondig onderhanden genomen en niets aan het toeval overgelaten. Al het aluminium lijstwerk is opnieuw geanodiseerd, rubbers, remmen, versnellingsbak, motorblok, interieur, tellers en ontsteking zijn gereviseerd of met originele materialen vervangen. Lakwerk tot op blanke metaal verwijderd, door middel van waterstralen, en weer in originele kleur gespoten. Waterstralen geeft niet alleen veel beter resultaat dan zandstralen, maar is ook beter voor de carrosserie.

Achtergrond info

Het is een oorspronkelijk Duitse wagen, in Burgundrot (2424), zoals je ook kunt lezen in de Porsche Geburtskunde. Toen de huidige eigenaar de 911E kocht in 2016 was de auto Indisch rood, maar pietje precies zoals hij is, is de auto weer helemaal in zijn originele- en in nieuw staat gebracht. Echt een super mooie auto.

Interieur

Alle stoelen zijn opnieuw bekleed (en gevuld), nieuwe matten set, origineel stuur maar wel met nieuw leer bekleed, radio uit de correcte periode en de hemel is uiteraard ook opnieuw bekleed met zwart skai.Inclusief gereedschapset met Porsche tas.

Motor en bak

Beide volledig gereviseerd (alle facturen aanwezig). Tevens nieuwe warmtewisselaars (l + r) en einddemper en nog veel meer. De motor is niet matching, maar wel periode correct.

Handleiding + onderhoudsboekje

Zoals je op de foto’s ook kunt zien, zijn er geen kosten bespaard voor zowel het exterieur en het interieur. Er is een handleiding aanwezig. Een nieuwe Pflegepass is aanwezig.

Facturen

Van alle aankopen (parts) en werkzaamheden zijn de facturen aanwezig en dat is een behoorlijke stapel.

 

Verkoop in opdracht klant

 

Andere modellen van dit type
Bouwjaar
1969
Kilometerstand
345 (na revisie)
Transmissie
Handgeschakeld
Kleur
Burgundrot
Interieur
Zie foto's
Motorinhoud
2195 cc
Prijs
€ 142.500,00