Verkocht

Golf MK1 GL 1.8 cabrio (1986) in topconditie

‘Altijd een beetje vakantie’. Dat schreef Volkswagen over de Golf Cabrio in een advertentie in de jaren 80. En ze hadden gelijk, want de Golf MK1 Cabrio is sportief, comfortabel, betrouwbaar en vooral erg leuk. Als je hierin rijdt krijg je op slag goede zin, met het dak dicht, maar open is het helemaal genieten.

Dit exemplaar is erg goed bewaard, alsof het nog steeds 1986 is… niet verpest, niet verlaagd, geen roest en altijd goed voor gezorgd. Hij is oorspronkelijk verkocht in Bolsward, daarna verbleef hij jaren in Heemstede waar hij alleen de garage uitkwam voor ritjes naar het strand. De laatste twee jaar was hij bij een echte liefhebber in Den Haag. Die doet hem alleen weg omdat hij ‘naar het Oosten verhuist’ en liever iets heeft met 4x4 en een mountainbike achterin. Een buitenkans voor jou, want zo mooi zie je ze niet vaak.

Zeer goed onderhouden door onze Mechanics. De laatste twee jaar is alles gedaan wat nodig is, en meer. Een nieuwe originele kap van Hamé uit Rotterdam. Prachtig gerenoveerde Avus Snowflakes wielen met nagenoeg nieuwe banden. Inclusief windscherm voor extra comfortabel open rijden. APK tot 16 augustus 2022. Getaxeerd op € 15.000,00.

Andere modellen van dit type
Bouwjaar
1986
Kilometerstand
VERKOCHT
Transmissie
Automaat
Kleur
Grijs/zilver metallic
Interieur
Stof
Motorinhoud
1800 cc (90 PK)