Verkocht

911 S Targa 1970

911 S Targa

In opdracht van klant bieden wij deze Europese 911 S Targa, nieuw geleverd in Italië, uit 1970 aan. Niet met de originele motor, maar met een sneller 2.7 CIS blok uit 1974 met roestvrijstalen sportuitlaat. De S is in het verleden al een keer aanpakt, maar het betreft een oudere restauratie. De oorspronkelijk kleur was elfenbein en de auto ziet er op het eerste gezicht goed uit, maar de zwarte lak is niet overal perfect. De auto is verder keihard en een goede basis om de auto stap voor stap naar een hoger niveau te brengen of in een keer helemaal restaureren en in top staat te brengen.

De afgelopen jaren is de 911 S onderhouden door specialisten zoals Lammertink, Porsche Centrum Twente en The Mechanic. Recent grote beurt gehad. Recent tevens bobine, luchtfilterhuis, nieuwe drukaccumulator, remblokken, schijven en hoofdremcilinder vervangen. Nieuwe knipperlichten voor en achter. Pedalen box, dynamo en WUR gereviseerd. Achterzitjes en deurpanelen zijn van een G-model en achterklep is van een SWB. Rubbers en targadakbekleding van het targa dak moeten vervangen worden, maar zitten bij de auto. Tevens voorzien van SCM goedgekeurd alarm met startonderbreker. Laatste taxatie door Gratama is € 85.000,= (2016).

Een unieke kans om een echte S te kopen, want zo vaak komen ze niet beschikbaar, waar je meteen van kunt genieten of als je wilt weer helemaal in top staat brengen.

Andere modellen van dit type
Bouwjaar
1970
Kilometerstand
VERKOCHT
Transmissie
Handgeschakeld
Kleur
Zwart
Interieur
Beige
Motorinhoud
2700 cc